Kiderültek az Ethereum ETF termékek díjai

ethereum etf

Az amerikai azonnal piacon működő Ethereum ETF-kibocsátók a díjakról és a első befektetésekről szóló nyilatkozatokat tették közre a termékek indulásának utolsó napjaiban.

Megérkeztek az Ethereum ETF díjak beadványok érkeztek a júliusi indulás előtt

A BlackRock, a VanEck, a Franklin Templeton, a Grayscale Investments és a 21Shares módosított beadványokat nyújtottak be az Ethereum tőzsdén kereskedett alap (Ethereum ETF) regisztrációjához. A dokumentumok részleteket közöltek a díjakkal és a korai befektetésekkel kapcsolatban.

A VanEck 0,20%-ban határozta meg díját, ami a Franklin Templeton 0,19%-os díja után a második legalacsonyabb az Ethereum ETF díjak között.

Az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) a múlt hónapban nyolc Ethereum ETF-hez hagyta jóvá a 19b-4 űrlapot, de a regisztrációs nyilatkozatoknak még érvényesnek kell lenniük a kereskedés megkezdése előtt.

A 21 Shares US LLC, a 21Shares Core Ethereum ETF szponzora nyilvánosságra hozta, hogy ő volt az alap kezdőtőke-befektetője, amely 20 000 részvényt vásárolt 340 739 dolláros kezdőbefektetésként.

Eric Balchunas, a Bloomberg ETF vezető elemzője arra számít, hogy az Ethereum ETF-ek július 2-án indulnak el.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes