Bitcoin Alapok

Egy tanfolyam a bitcoin alapjairól, amivel hét nap alatt az emberek 99%-ánál többet tudsz majd a kriptopénzekről

Érdekelnek a kriptopénzek és a bitcoin?

Rengeteg az információ és nem tudod, hogy kezdj neki?

Jó helyen jársz!

A soron következő tanfolyam során megmutatok neked minden fontos alapdolgot, amit a kriptopénzek kapcsán tudni lehet és KELL is, azért, hogy ne érjen meglepetés.

Megtanulod, hogy

Rengeteg információ elérhető ma már az interneten a kriptopénz témában, azonban ezek nagyrésze angolul van, sok közülük bonyolult technikai nyelven íródott, amit nehéz megérteni. Ráadásul van, ami nem is aktuális már, hiszen ez egy nagyon gyorsan változó szektor.

Mit szólnál hozzá, ha valaki érthetően, magyarul elmagyarázná mindössze pár nap alatt?

navigator

Azért tartom ezt a tanfolyamot, mert szeretném, ha minnél többen ismerkednének meg a kriptopénzek világával. Én 2013-ban találkoztam a bitcoinnal és azonnal lenyűgözött a technológia és lehetőség, amit a világ számára tartogat. Bányásztam bitcoint és altcoinokat emellett kereskedtem is, amit akkor még sokszor a pszichológia vezérelt. Az én kezemet azonban nem fogta senki, így rengeteg időbe és pénzbe került, mire megtanultam a legfontosabb dolgokat.

Ezen változtatni szeretnék, hogy másnak rövidebb legyen az útja.

Ha úgy érzed, hogy

akkor ez a workshop neked készült!

A te mentorod, aki végigvezet az úton:

Elek Zsófia vagyok, az Elsőbitcoinom alapítója, közgazdász, befektetéselemző – és fintech rajongó. Lassan 10 éve foglalkozom bitcoinnal és kriptopénzekkel, ezalatt megéltem már számtalan hullámvölgyet a piacon – pszichológiailag is. Tudom, hogy min mész keresztül, amikor megismerkedsz a témakörrel, mert én is keresztül mentem ezeken a lépcsőkön.

Az a célom, hogy egy hét alatt minden fontos dolgot átadjak neked,
ami ahhoz kell, hogy sikeresen tudj majd boldogulni a bitcoin világában.

Egy héten keresztül megmutatok mindent, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megismered a bitcoint, mert a workshop az alábbiakat tartalmazza:

Ha jelentkezel a tanfolyamra, az alábbiakra számíthatsz:

Ha elvégezted a tanfolyamot tudni fogod

Kinek való a Bitcoin Alapok tanfolyam?

Ez a tanfolyam kifejezetten azoknak készült

Bármennyire is szeretnék segíteni, azonban tudnod kell, hogy ez a tanfolyam nem mindenkinek való. Ez nem egy gazdagodj meg gyorsan program, nincs befektetési tanácsadás és nem fogod megtudni, hogy holnap mennyi lesz a bitcoin árfolyama. Ha ezeket szeretnéd tudni, ez a tanfolyam nem neked készült.

Ha viszont szeretnél megismerkedni a bitcoin alapjaival, jó helyen jársz

Készen állsz arra, hogy, megismerd a bitcoin alapjait?

Tudj többet a kriptopénzekről az emberek 99%-ánál, hét nap alatt

Jelentkezz és kezdd el most!

Ha még kérdésed lenne, itt találhatsz választ

Teljesen ingyenes, semmibe nem kerül.

Ez a tanfolyam teljesen ingyenes, köszönetképpen mindenkinek, aki támogatta prémium workshopjaimat, valamint azért, mert hiszek abban, hogy vissza kell adni a közösségnek. Úgy látom, óriási szükség van arra, hogy ez az információ magyarul és összefoglaltan is elérhető legyen, és tényleg úgy gondolom, hogy sokaknak segíteni fogok abban, hogy ezáltal el tudjon indulni a kriptopénzek világában.

Miközben több mint 300 órát dolgoztam az Első Bitcoin workshopjainak elkészítésén, sokan rákattannak a tanítási stílusomra, és az egyik prémium tanfolyamomon folytatják a tanulást. Így mindenki jól jár.

 Ha regisztráltál, a workshop ideje alatt minden reggel kapsz egy emailt, ami tartalmazza a linket az adott napi leckéhez.

Természetesen nem kötelező, de ha megcsinálod a gyakorlati példákat, biztosan el fogod tudni sajátítani az anyagot.

Persze! Sőt, kifejezetten kérlek, hogy tedd fel a kérdésed, hogy minden világos legyen a workshop végére. A csoport csak a workshop ideje alatt lesz aktív, utána lezárom, így érdemes minden fontos kérdést időben feltenni. Ez egy zárt, támogató csoport, a moderációra különösen figyelek, hogy senkit se érjen támadás az álláspontja miatt.