Bitcoin cégeknek

Számos előnye van annak, ha a bitcoin befektetést cégként hajtod végre. 

Egy cégvezető feladata, hogy a bevételt, az eszközállományt és a befektetéseket növelje, valamint a költségeket csökkentse. Egy alapvetően inflációs környezetben ez egyre nagyobb kihívás elé állítja a vállalkozásokat. A bitcoin egyik nagy előnye, hogy infláció rezisztenciát biztosíthatja egy vállalkozás számára.

Egy cég többféle módon is tud kitettséget szerezni a bitcoinban azon túl, hogy bitcoint vásárol. Mind az eszközök, mind pedig az eredmény oldaláról meg lehet ezt közelíteni. Néhány példa ami megmutatja, milyen módon tud egy vállalkozás részesülni a bitcoin piac adta előnyökből. 

   • bitcoin, mint fizetési mód elfogadása (integráció)
   • a nem operatív eszközállomány diverzifikációja (befektetés)
   • carry trade alkalmazása (konverzió)
   • új termékek és szolgáltatások nyújtása a kriptopénz piac számára (piacnyitás)

Ha úgy gondolod, szeretnéd megvédeni a vállalkozásod az inflációtól amellett, hogy új piacokat is találsz, keress meg. A MicroStrategy Bitcoin Playbookját alkalmazva segítek felépíteni egy olyan stratégiát, ami a vállalkozásod számára a legoptimálisabb.

És végül, de nem utolsó sorban, amiről senki nem szeret beszélni: bitcoin és az adózás. Megmutatom, hogyan tudod optimalizálni az adófizetést, amellett, hogy álmatlan éjszakáid lennének a NAV miatt. 

Foglalj időpontot, ha szeretnéd integrálni a bitcoint a cégedbe és ezzel jelentős piaci előnyhöz jutni.