215 millió dollárt oszt szét az Arbitrum DAO játékokra

Arbitrum Alapítvány 215 millió dollár értékben támogat játék projekteket

Az Arbitrum DAO megszavazta az Arbitrum Alapítvány által javasolt 215 millió dolláros játék finanszírozási-alapot

Arbitrum DAO játék projekteket fog támogatni

Az Arbitrum Ethereum Layer 2 hálózat irányítási szerve, a DAO jóváhagyta azt a javaslatot, hogy három év alatt 225 millió ARB tokent osztanak ki körülbelül 215 millió dollár értékben a hálózaton futó játékprojektek támogatására.

A pénzeszközöket egy újonnan létrehozott Gaming Catalyst Program (GCP) számára különítik el annak érdekében, hogy növeljék az Arbitrum/Orbit/Stylus hálózatok ismertségét és elfogadását a játékközösség építői és játékosai körében.

A program támogatást nyújt a játék kiadóknak és befektetést ad a fejlesztőknek, legfeljebb 500 000 ARB támogatással. Új és korai szakaszban lévő projektekbe fektetnek majd be a tervek szerint.

A GCP-csapat felügyeli a napi műveleteket. Emellett egy öt tagból álló tanácsnak vétójoggal rendelkezik a befektetési döntések és a csapattagok kinevezése felett. A tanács tagja széleskörő játék-, vállalkozás-, elemzési/jelentési és DAO-irányítási ismeretekkel rendelkeznek.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes