Már a demokraták is elfogadnak kriptopénzt a választási hajrában

Kamala Harris kampányának része lett a kriptó

A Future Forward Politikai Akcióbizottság (PAC) a Coinbase Commercel kötött megállapodás, hogy elfogadja a kriptovaluta adományokat – mondta a Coinbase szóvivője.

Az OpenSecrets szerint a jövőbeli előrelépés a legfontosabb demokratikus és liberális PAC-k közé tartozik, összesen körülbelül 164 millió dollárt gyűjtött eddig szeptember 4-ig. Kezdetben támogatta Joe Biden elnök újraválasztási ajánlatát, mielőtt az elnök kilépett a versenyből, és most Kamala Harris alelnöki kampányát finanszírozza.

A Coinbase Commerce egy fizetési platform, amely azonnal rendezi a tranzakciókat és támogatja az eszközök széles skáláját. A platform automatikusan konvertálja a kiválasztott valutát a USDC stabilcoinként a volatilitás csökkentése érdekében

Szeptembertől kezdve a Coinbase Commerce elfogadja az Apecoin, a Bitcoin, a Bitcoin Cash, a Dai, a Dogecoin, az Ethereum, a Litecoin, a Shiba Inu, a Tether és az USDC, a Matic, USDC és az Ether (Weth) mellett a Polygont is.

A döntés azért tűnik visszásnak, mert eddig a demokraták tűzzel vassal irtották a kriptopénzeket és ott tettek keresztve az ország kriptocégeinek, ahol tudtak. A narratíva azonban változóban van, Donald Trump is a kampányának jó részét a kriptovalutáknak szentelte. Emiatt Kamala Harris álláspontját is finomítani kellett a témában.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes