Egy új fejlesztés likviditást hozhat olyan piacokra is, ahol eddig még nem volt

Hyperliquid hype token

A Hyperliquid blokklánc egy új, izgalmas technológiai fejlesztés likviditást hozhat olyan piacokra is ahol ez eddig még nem volt elérhető. A Hyper Foundation most új tokent bocsájt ki annak érdekében, hogy támogassa a blokklánc és az ökoszisztémája növekedését.

Hyperliquid blokklánc saját natív tokent bocsát ki

A Hyperliquid legkiemelkedőbb alkalmazása jelenleg egy olyan decentralizált tőzsde (DEX), amely a mély és robusztus láncon belüli likviditással rendelkező eszközök széles skáláját támogatja. Ez az új pénzügyi rendszer egyik alappillére lehet.

A platform különlegessége, hogy már most a legmélyebb likviditást biztosítja a blokkláncon belüli kereskedés számára. Ez azt jelenti, hogy könnyebben, olcsóbban és gyorsabban lehet eszközöket vásárolni és eladni, mint sok más platformon. Már több mint 1 milliárd dollár értékű napi kereskedés érhető el 145 páron, 200 ezer fős felhasználói bázis mellett. Ez egy DEX kereskeédsi platform, ami úgy biztosítja a kereskedés teljesítését, hogy közben végig te rendelkezel a pénzeszközeid felett.

A HyperEVM elindítása révén bármely alkalmazás, amely a Hyperliquidre épül, hozzáférhet ehhez a mély likviditáshoz és egy sor egyéb pénzügyi eszközhöz is.

A következő fontos lépés most a Hyperliquid történetében a HYPE nevű natív token bevezetése. Ez a token kulcsszerepet játszik majd a HyperBFT nevű proof-of-stake konszenzus mechanizmusban, amely a blokklánc biztonságát és stabilitását biztosítja. A HYPE token szintén nélkülözhetetlen lesz a HyperEVM használatában és a jövőbeni fejlesztések számára.

A natív token bevezetését ünneplendő, a felhasználók részt vehetnek a „Genesis Event”-ben azaz a tokengenerálás eseményén, ahol igényelni lehet HYPE tokent. Sőt, akár egy Hypurr NFT-t is lehet készíteni, amely a HyperEVM mainnetre történő indulásának emlékére készült. A részvételhez a felhasználóknak el kell fogadniuk a Genesis Event feltételeit november 11-ig.

A Hyperliquid célja, hogy egy teljesen új pénzügyi rendszert teremtsen, amely gyors, likvid és mindenki számára elérhető blokkláncon belüli kereskedési élményt biztosít.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes