20 millió dollárt fektettek a jövő blokkláncába

Ithaca Odyssey a jövő blokklánca

Paradigm befektetési vállalat 20 millió dollárt fektetett az Ithaca nevű spinoff vállalatba, amely egy innovatív 2. rétegű blokkláncot épít, Odyssey néven.

Mi az Ithaca és miért különleges?

Ithaca célja egy olyan blokklánc-technológia létrehozása, amely a jövőt képviseli. Ezért is nevezik a jövő 2. rétegű blokklánc megoldásának.

Az Odyssey nevű új rendszer lehetőséget nyújt a fejlesztők számára, hogy egy teljes eszközrendszert és fejlesztői platformot használjanak. A fejlesztés számos, a jövő Ethereum-frissítéseire építő innovatív funkciót tartalmaz. Ezek a funkciók más blokkláncokban jelenleg még nem érhetők el.

Odyssey, a jövő blokklánca

Konstantopoulos, a cég vezérigazgatójának elmondása szerint az Odyssey olyan fejlesztéseket tartalmaz, amelyek az Ethereum útitervének fontos részeire épít – de még nem állnak rendelkezésre más projektekben. Ez a jövőből származó technológia segíthet gyorsabbá, biztonságosabbá és rugalmasabbá tenni a blokkláncokat, ami különösen hasznos lehet a fejlesztők számára. Az Odyssey jelenleg már teszthálózaton működik, így a fejlesztők elkezdhetik tesztelni és kipróbálni a platform lehetőségeit.

Ez a projekt egy újabb lépés a kriptopiac fejlődésében. Az Ithaca azon célja, hogy a blokklánc technológiát minden eddiginél gyorsabbá és könnyebben hozzáférhetővé tegye ehhez segítséget nyújt. Az Odyssey révén a fejlesztők egy olyan környezetet kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy korszerűbb és komplexebb alkalmazásokat hozzanak létre.

Az Ithaca létrejötte a Paradigm azon törekvésének része, hogy felgyorsítsa az innovációt a kriptoszektorban.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes