Ezek a legjobban fejlődő kriptós játékok most

Kriptós játékok

A Santiment csapata elindított egy olyan platformot, ahol a fejlesztői aktivitást mérik.

Ecosystem Dev Activity Dashboard megmutatja, hány szoftverfejlesztési esemény jött létre a különböző blokkláncokon és a hozzájuk kapcsolódó dApp-okon. Ezeket az eseményeket gondosan szűrik és előre meghatározzák, hogy reprezentálják a valós előrehaladást. Tehát nem veszik figyelembe az alacsony értékű műveleteket. Így minden kíváncsi ember könnyen láthatja, hogy melyek a legaktívabb kriptoprojektek most.

Kriptós játékok

Az alábbiakban a legnagyobb fejlesztéseket felmutató kriptós játékok listáját tette közzé a Santiment csapata. Ezek a platformok nemcsak a játékélményt formálják át, hanem a blokklánc technológiát is új szintekre emelik a gaming iparágban.

1) MultiversX ($EGLD)
A MultiversX vezető szereplője a kriptojátékok világának, erőteljes technológiai infrastruktúrát kínál. Az Elrond hálózat új irányba tereli a játékosokat és fejlesztőket azzal, hogy egy dinamikus, gyors blokkláncot biztosít.

2) Decentraland ($MANA)
A Decentraland egy virtuális világ, ahol a felhasználók birtokolhatnak, fejleszthetnek és kereskedhetnek digitális ingatlanokkal. A decentralizált metaverzum projekt már évek óta az egyik legnépszerűbb platform.

3) Immutable X ($IMX)
Az Immutable X a skálázhatóságra és a nulla tranzakciós díjra helyezi a hangsúlyt, megkönnyítve a fejlesztők számára NFT játékok létrehozását Ethereum alapú rendszereken.

4) SKALE Network ($SKL)
A SKALE egy rugalmas és gyors blokklánc-hálózat, amely segíti a játékokat abban, hogy nagyobb terhelést is elbírjanak, így a felhasználók számára zökkenőmentes játékélményt tudnak nyújtani.

5) Enjin ($ENJ)
Az Enjin platform lehetővé teszi a játékosok számára, hogy digitális eszközöket hozzanak létre és kereskedjenek velük a játékon belül. Ezzel tulajdonképpen tokenizálják a virtuális tárgyakat a blokkláncon.

6) Saito ($SAITO)
A Saito egy nyílt forráskódú játékplatform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy díjak nélkül játsszanak és fejlesszenek játékokat, miközben decentralizált módon kezeli az adatokat.

7) Axie Infinity ($AXS)
Az Axie Infinity egy forradalmi „play-to-earn” játék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós bevételt szerezzenek a játékbeli interakciókból és a virtuális lények kereskedéséből.

8) TreasureDAO ($MAGIC)
A TreasureDAO egy metaverzumban működő közösségi platform, amely NFT játékokat és eszközöket kínál Ethereum alapon. Bár ez a múlt hónaphoz képest némileg veszített a fejlesztési lendületéből.

9) The Root Network ($ROOT)
A Root Network az NFT-kre és a decentralizált alkalmazásokra összpontosít, erős alapot nyújtva a metaverzum és a játékprojektek számára.

10) Cere Network ($CERE)
A Cere egy decentralizált adattárolási megoldás, amely lehetővé teszi a játékfejlesztők számára, hogy biztonságosan kezeljék a játékosok adatait és fokozzák a felhasználói élményt.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes