Ha befektetnél, itt van 5 kriptó októberre

uptober jelentése

Mutatok most 5 kriptovalutát, aminek árfolyamát érdemes figyelemmel kísérni októberben.

Itt megnézheted a kriptovaluta árfolyam grafikonon, hogyan teljesít éppen az adott kriptó.

BTC – Bitcoin
Az utóbbi hónapokban a Bitcoin (BTC) árfolyamát jelentősen befolyásolták az amerikai makrogazdasági adatok, különösen a munkaerőpiac alakulása. A részvényárfolyamokkal együtt mozgott mostanában a bitcoin ára, ezért fontos most figyelni az amerikai markoadatokat, amikor kijönnek. A legfrissebb jelentés szerint az USA-ban a munkanélküliségi ráta 4,1%-ra csökkent szeptemberben. Az amerikai cégek 250,000 új munkahelyet hoztak létre, ami meghaladta az augusztusi 159,000-et. Bár a Bitcoin rövid ideig reagált az adatokra, és 61,292 dollárról 62,000 dollárra ugrott, a lendület hamar alábbhagyott. Az elemzők mégis optimisták a BTC rövid távú kilátásait illetően, különösen az októberi emelkedő trend (Uptober) kapcsán. Tavaly ugyanis 25%-os növekedést mutatott az árfolyam ebben a hónapban.

ETH – Ethereum
Az Ethereum (ETH) jelenleg erős eladói nyomás alatt áll, ami jelentős árfolyamcsökkenést okozott. Az árfolyam majdnem 2300 dollárra esett, és több mint 32 milliárd dollár értékű piaci kapitalizáció veszett el. Az ETH jelenleg ezen a fontos technikai szinten, próbál stabilizálódni. Az Ethereum hálózat aktivitása azonban továbbra is erős, ami hosszabb távon reményt adhat a befektetőknek, de az eladói nyomás miatt a rövid távú kilátások kicsit borúsak.

SHIB – Shiba Inu
A Shiba Inu (SHIB) piacán csökkent a bálnák aktivitása, ami visszaesést jelezhet a jövőre nézve. Ennek ellenére a technikai mutatók szerint a mozgóátlag felett tudott maradni az árfolyam, ami pozitív jel lehet. A jelenlegi RSI szint továbbra is optimista hangulatot jelez, bár már lassan a túlvásárolt terület közelébe kerül. Ha a bálnák érdeklődése nem nő, az árfolyam újra tesztelheti az alsó támasz szinteket, hacsak a mémcoin láz ki nem tör újra.

SOL – Solana
A Solana az utóbbi időben nehezen tudta áttörni a 160 dolláros ellenállási szintet, de ha sikerülne efelett a szint felett maradni az újabb áremelkedési hullámot indíthat el. Azonban minden alkalommal, amikor megközelítette eddig a SOL ezt a szintet, jelentős eladási nyomás keletkezett. A VanEck előrejelzése szerint a Solana árfolyama a jövőben jelentősen emelkedhet, akár a 330 dolláros szintet is elérheti, köszönhetően a tranzakciós sebességének és a hálózat hatékonyságának.

TON – The Open Network
A TON (The Open Network) 2024-ben jelentős növekedést tapasztalt, különösen a USDT integrálásával. A TON erős ökoszisztémára támaszkodik, amelyet a Telegram platform támogatása tovább növel. A tavalyi „Uptober” hónapban a TON 14%-os emelkedést mutatott, 2024-ben az árfolyam a 2 dolláros szintről már 8 dollárra nőtt.

Ez a cikk, mint ahogy a többi sem nem minősül befektetési tanácsadásnak.

Én nem mondom meg neked mikor mibe fektess, és mikor mit adj el.

Miért?

Azért, mert minden befektetési döntést egyedileg kell meghozni a saját személyes élethelyzetednek, porfóliódnak, kockázattűrőképességednek megfelelően.

Ha szeretnéd ezeket feltérképezni, foglalj hozzám időpontot. De akkor sem fogom megmondani mibe fektess 🙂

Csak megmutatom, mi alapján tudod Te magad eldönteni, mi a legmegfelelőbb döntés NEKED.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes