Már több mint 140 ezer Solana telefont adtak el a piaci bevezetése előtt

Solana Seeker kriptotelefon

A Solana Saga kriptotelefon utódja a Seeker úgy tűnik ismét nagy sikert arat. Az előértékesítésben a Seeker kriptotelefonból már több, mint a 140 000 darabot értékesítettek még a bevezetés előtt.

Seeker, a Solana új kriptotelefonja

A Solana Mobile elindította az új második generációs kriptotelefon értékesítését. A Seeker telefont már 57 országban árulják.

A kriptotelefon ára 450 USD az előrendelés alatt, rendelkezik egy beépített Seed Vault pénztárcával és egy frissített Solana DAPP -áruházat is tartalmaz, javítva a Web3 alkalmazásokkal való integrációt.  Minden Solana Seekerhez tartozik egy Genesis Token NFT, amely egyfajta ellenőrzésként szolgálhat a Solana OG-k számára.

A Helius-szal bejelentett partnerség megkönnyíti és olcsóbbá teszi az airdrops automatikus kiosztását a Seeker felhasználók számára, a Moonshot memecoin platformmal rendelkező exkluzív alkalmazás pedig lehetővé teszi a memecoinok küldését más Seeker felhasználóknak.

Ha emlékszel, az airdrop hype kulcsfontosságú eleme volt Solana első telefon értékesítésének. A kritikusok nem szerették először Saga-t, és a döglődő értékesítési számok miatt a Solana Mobile kénytelen volt 40%-kal csökkenteni az árat, miután négy hónappal az indulás még alig vett valaki a telefonból. A múlt év végén azonban a kriptotelefon hirtelen az egyik napról a másikra elfogyott. Ezt a BONK memecoin sikere okozta, amelyet Solana rallyja során során több száz dollárt érő mennyiségben airdropoltak a telefonokra.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes