Vannak akik nagyon jól kerestek a hétfői piaci összeomlás során

Kriptotőzsdék jól kerestek a Bitcoin összeomlásán

A Binance 2,2 milliárd dollárnyi tőke beáramlást ért el 2024 egyik legnagyobb kereskedési napján. A ByBit, a Crypto.com és az OKX is nettó eszközbeáramlást tapasztalt augusztus 5-én, amikor a kriptopiac összeomlott.

Tartoltak a tőzsdék a kriptopénz piac összeomlásán

Ez az egyik legmagasabb nettó beáramlási nap volt tapasztalható az év során ami erős befektetői bizalmat jelez – mondta Richard Teng, a Binance vezérigazgatója augusztus 6-i bejegyzésében a DeFiLlama központosított tőzsdei átláthatósági adataira hivatkozva.

Kriptotőzsdék jól kerestek a Bitcoin összeomlásán

A DeFiLlama CEX átláthatósági adatai azt mutatják, hogy a Binance nettó beáramlása augusztus 5-én több mint 2,2 milliárd dollárral 101,2 milliárd dollárra nőtt.

A ByBit, a Crypto.com és az OKX tőzsdék tőke beáramlása szintén 301,4 millió dollárral, 107,8 millió dollárral és 97,7 millió dollárral nőtt augusztus 5-én

Ezzel szemben a Robinhood 16,9 millió dolláros kiáramlást tapasztalt, mivel felfüggesztette a 24 órás piaci kereskedését a piaci turbulenciára hivatkozva.

A kriptovaluta tőzsdék több mint 268 830 Bitcoint dolgoztak fel, 15 milliárd dollár értékben az azonnali kereskedési volumenben alapján augusztus 5-én – jegyezte meg a K33 Research blokklánc-elemző cég. A magas kereskedési volumen magas kereskedési díjakat eredményezett, ami a bizonytalanság idején nagy hasznot hozott a tőzsdének.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes