Ismét ingyenpénzt osztana szét a Hamster Kombat

Hamster Kombat telegram játék

A Hamster Kombat alapítói felfedték a játék eredetét, és terveiket a második airdrop kapcsán.

Így jött a Hamster Kombat ötlete

A Hamster Kombat, egy népszerű Telegram-alapú kikkelős játék. Az alapítói elárulták, hogy 2013 óta foglalkoznak kriptovalutákkal, és a játék megalkotásakor a Notcoin sikere inspirálta őket. A játék alapítói a mémekből és a közösségi médiából merítettek ihletet, különösen a GameStop és a Reddit történetéből a Hamster Kombat létrehozásakor.

A játék során Te vagy a hörcsög, aki vezérigazgatóként, egy kitalált kriptotőzsdét vezet. Különböző feladatokkal pontokat szerethetsz, sőt akár ingyenpénzt is az airdrop során.

Itt kipróbálhatod. [Ez a link megnyitja a Telegram applikációt]

A játék első airdropját ebben a hónapban tervezik, az alapítók pedig már a következő két évben tervezik a második airdrop-ot is. Pedig még az első sem zajlott le.

A Hamster Kombat alkotói hisznek a közösség hosszú távú erejében, és céljuk, hogy projektjükkel világszerte 1 milliárd embert érjenek el.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes