A Hamster Kombat airdrop dátuma szeptember 26

Hamster Kombat telegram játék

Írd fel a naptárba, szeptember végén érkezik a höcsögös Telegram játék, a Hamster Kombat ingyenpénze.

Végre megérkezett a dátum a Hamster Kombat airdrop eseményéhez

A Telegram-alapon működő egyre népszerűbb kattintós játék, a Hamster Kombat csapata bejelentette, hogy a token airdropjára szeptember 26-án kerül sor.

A játék mögött álló csapat korábban azt tervezte, hogy korábban kezdeményezi az airdropot, már júliusban szó volt róla, hogy érkezik az esemémy. De eddig várni kellett a pontos dátumra.

A Hamster Kombat több mint 52 millió előfizetővel rendelkezik a Telegram csatornáján.

A tokengenerációs eseményről (TGE) várhatóan hamarosan további részletek is megjelennek.

Az OKX-en már elindult a Hamster Kombat airdrop előtti kereskedés

Korábban az OKX kriptotőzsde bejelentette augusztus 1-jével megkezdik a pre-listing kereskedését a HMSTR tickernek. Ez lehet a Hamster Kombar airdrop tokene, amit még ki sem osztottak.

Hamster Kombat airdrop token kereskedése listázás előtt is elérhető lesz

2024. augusztus 1-jén 10:00 órakor (UTC) engedélyezi az OKX a HMSTR USDT tőkeáttételes kereskedését. Ez még egy piaci bevezetés előtti határidős ügylet, ami a közelgő Hamster Kombat airdrop során kiosztott tokenekre épül.

A frissítések a webes és az alkalmazások felületére, valamint az API-ra is kiterjednek.

Kibocsátás előtti határidős ügyletek során az OKX lehetővé teszi, hogy olyan határidős kriptoügyletekkel való kereskedést, amelyek még nem kerültek hivatalosan bevezetésre a tőzsdére. Ezek a piaci listázás előtti határidős ügyletek USDT keresztárolyammal és tőkeáttétellel is kereskedhetően és általában az új token azonnali piacra történő bevezetése előtt kerülnek lezárásra. Ezzel lehet a token listázására spekulálni.

Az OKX mellett több tőzsde, többek között a Coinbase is bevezette a piac listázás előtti határidős kereskedés lehetőségét, hogy biztonságos és megbízható platformot biztosítson a felhasználóknak az új kriptovaluták árfelderítésében.

A Hamster Airdrop Token bemutatása

A Hamster Kombat egy kattintos játék egy kriptotőzsde-szimulátorral keverve. A Hamster Kombatban a játékosok egy feltörekvő kriptotőzsde vezérigazgatói lehetnek, és az ő feladatuk, hogy a tőzsdét soha nem látott magasságokba emeljék a hörcsögök világában. Ennek érdekében a játékosok kattinthatnak, érméket szerezzenek, feladatokat oldhatnak meg.

Eszköz neve: Hamster Kombat
Ticker: HMSTR
Weboldal: https://hamsterkombatgame.io/
Twitter: https://x.com/hamster_kombat

A kriptoprojekt csapata még nem erősítette meg az airdrop részleteit (pedig már a második airdropot is terveznék) és a teljes kínálat is bizonytalan, így ez mindenképpen egy kockázatos befektetési lehetőség.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes