Elviszi az Egyesült Államokból a BitGo a Bitcoin letétkezelést

Költözteti a Bitcoin a WBTC letétet

A BitGo a Wrapped Bitcoin (WBTC) letétkezelési műveleteit egy több joghatóság alatt álló cégbe viszi át.

Másik joghatóságba helyezi át a WBTC letétkezelését a BitGo

A BitGo, Inc. 2013-ban alapított, 2013-ban alapított, digitális vagyonkezelő és biztonsági cég, amelynek központja Palo Altoban, Kaliforniában található. A vállalat megoldásokat kínál intézmények és platformok számára a kriptográfiai adatok biztonságos elérésére és tárolására.

A 2019 januárjában bevezetett WBTC egy Ethereum token, amely mögött 100%-os Bitcoin fedezet van, ami azt jelenti, hogy egy wBTC ára mindig egy Bitcoin árával egyenlő, azonban a tranzakciókat az Ethereum hálózatán lehet lefolytani a tokennel, nem a Bitcoin hálózatán.

A BitGo és a BiT Global közös vállalata révén fokozva a biztonságot és a globális elérést az Egyesült Államokon kívülre viszik a letétkezelési tevékenységet a WBTC esetében. Ez a megoldás diverzifikálja a mögöttes Bitcoin készlet letéti helyeit és joghatóságait, amelyek korábban kizárólag az Egyesült Államokban voltak.

Az új letétkezelési modell továbbra is a BitGo által biztosított megbízható tárolási és több aláírást megkövetelő technológiáját fogja használni, és a kulcsokat több globális helyen is elosztják a biztonság fokozása érdekében. A változtatások ellenére az átállást úgy tervezték, hogy a WBTC felhasználók ebből semmit ne érezzenek.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes