Blokklánc alapú játékok finanszírozása

Ez az öt play to earn játék kapta a legnagyobb finanszírozást idén a blokklánc befektetőktől

Leginkább a Solana befektetői köre járult hozzá a legújabb blokklánc játékok finanszírozási köréhez ahol több 10 millió dollárt osztottak el.

A Parallel egy sci-fi alapú digitális kártyajáték, amelyben a játékosok paklit építenek és szembeszállnak egymással. Energiát gyűjtenek, és hadseregeket építenek, hogy eldöntsék az emberiség sorsát.

MadWorld egy lövöldözős játék, amelyet barátaiddal játszhatsz különféle térképeken és játékmódokban ahol az ellenfelek a világ minden tájáról jöhetnek. Közvetlenül irányíthatod a túlélődet posztapokaliptikus világban. A földtulajdon a MadWorld egyedülálló ellemzője – birtokolni lehet tényleges például a szülővárosod sőt olyan nagyvárosokat is, mint Párizs és Dubai. A láncon belüli földtulajdon értékes előnyökkel jár.

A Bladerite egy ingyenesen játszható Battle Royale játék, amelyben a játékosok az arénában versenyeznek, és a nagyobb jutalmakért versenyeznek. Az alap játékmódban játékosok pénzt szerezhetnek a játék megnyerésével és a zsákmány eladásával az erre épített piacon.

Az Illuvium egy gyűjthető NFT RPG-játék. A túlvilági RPG-élmény során bányászhatsz, arathatsz, elfoghatsz és harcolsz Illuviálokkal. A lluvium teljes tulajdonjogot biztosít a játékon belüli eszközeid felett. Minden elkapott Illuviált, minden fegyvert, amit kifejlesztet, minden ruhát, amit birtokolsz… minden nehezen megszerzett eszközödet egy helyen, az Ethereum pénztárcádban tárolhatod.

Az L3E7 forradalmasítja a játékélményt a lokáció alapú szolgáltatásokkal. A fejlett renderelő motor egy „párhuzamos világot” hoz életre, amely egyaránt megfelel a hagyományos web2 és a web3 játékosoknak. Vágj bele kalandokba, vegyél részt csatákban, és lépj interakcióba a való világ üzleteivel.