Az amerikai árupiaci felügyelet vizsgálatot indított egy kripto kereskedő ellen

Jump Crypto

A CFTC vizsgálja a Jump Crypto algoritmikus kereskedési platform működését.

A CFTC a Jump Crypto ellen nyomoz

A Commodity Futures Trading Commission, az amerikai árupiaci termékeket szabályozó hatóság (CFTC) vizsgálja a chicagói székhelyű Jump Crypto kereskedőcég piaci részvételét, beleértve annak kereskedési és befektetési tevékenységét.

Az algoritmikus kereskedésben járatos Jump Crypto komoly problémákkal nézett szembe az elmúlt években, ami több hacker támadásnak és az FTX összomlásának volt köszönhető. Ez a piaci részesedésének jelentős elvesztéséhez és a projektek visszaszorításához vezetett.

A Jump Crypto korábban piacjegyzőként és kockázati befektetőként jelentős szerepet játszott a kriptoszektorban, de olyan kihívásokkal kellett szembenéznie, mint egy 325 millió dolláros feltörés és az FTX összeomlása miatt is millió dolláros veszteségek terhelték

A CFTC vizsgálata a Jump Crypto ellen egyelőre nem tárt fel jogsértést, de jól mutatja, hogy az amerikai felügyeleti szervek most milyen szinten előtérbe helyezték a kriptopénz platformok szabályszerű működésének ellenőrzését.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes