Aranyfedezetű stabilcoint bocsát ki a Tether

Tether alloy aranyfedezetű stabilcoin

A Tether bejelentette, hogy piacra dobja az Alloy nevű új stabilcoinját. A Tether Gold által támogatott új digitális eszköz aranyfedezettel rendelkezik és a dollárhoz kötött az ára.

Aranyfedezetű digitális dollár

A Tether elindította az Alloy nevű, a Tether Gold által támogatott eszközt, amelynek célja a digitális gazdaság stabilitásának újradefiniálása. A stabil elszámolási egységet ötvözi az arany biztonságával és megbízhatóságával.

Az Alloy by Tether termékcsalád első tokenje az aUSD₮, amelyet a Tether Gold (XAU₮) biztosít, hogy nyomon kövesse egy amerikai dollár értékét, és felhasználhatók digitális tranzakciókra, fizetésekre és átutalásokra használhassák azt a XAU₮ eladása nélkül.

Az Alloy bevezeti a digitális eszközök új kategóriáját, az úgynevezett tethered eszközöket, amelyek célja egy referenciaeszköz árának nyomon követése olyan stabilizációs stratégiákon keresztül, mint a likvid eszközökkel való túlfedezet és a másodlagos piaci likviditási pool.

Ez egy nyílt platform lesz, amely lehetővé teszi különböző lekötött eszközök létrehozását szélesebb háttérmechanizmussal működik, Így lehetőség van potenciálisan hozamot hozó termékek bevezetésére is a jövőben. Az is a tervek között szerepel, hogy a technológiát elérhetővé tegyék egy közelgő digitális eszköztokenizációs platformon keresztül más intézmények számára is.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes