Altcoin határidős kereskedést indít a Coinbase

Coinbase arany és olaj kereskedést indít

A Coinbase benyújtotta a határidős SHIB-re, AVA-ra és más tokenekre vonatkozó igényét az amerikai árupiaci termékek felügyeletéhez, a CFTC-hez.

Engedélyt kért a Coinbase az árupiaci felügyelettől

A Coinbase több beadványt nyújtott be a Commodity Futures Trading Commission-hoz (CFTC), azaz az amerikai árupiaci termékek felügyeletéhez. A beadványokban a határidős termékek szerepelnek a DOT, SHB, XLM, AVA és LNK altcoinokhoz kötve.

A határidős termékek kereskedése július 15-én vagy azt követően várható a tőzsdén is jegyzett kriptovaluta váltó platformján.

A Coinbase kijelentette, hogy ezeknek az altcoin határidős ügyleteknek a hozzáadása több hozzáférés biztosít a felhasználóknak a kockázatkezeléshez, az ármozgásokra való spekulációhoz és a kriptogazdaságban való részvételhez.

Az öt token közül az AVA rendelkezik a legnagyobb piaci kapitalizációval, 11,1 milliárd dollárral, míg a SHIB mémérme a második legnagyobb piaci kapitalizációval, 10,1 milliárd dollárral.

A Coinbase nemrég arany és olaj határidős kereskedés megkezdésére nyújtott be beadványt. Ezalapján úgy tűnik, diverzifikálni szeretné termékkörét a világ egyik legnagyobb kriptovaluta váltója. A kriptovalutákat pedig ugyanolyan árupiaci terméknek tekinti, mint az arany és az olaj. A szabályozó hatóságoknál ez egy évek óta fennálló vita, hogy a kriptovalutákat minek is kellene tekinteni. Ugyanis a kategorizálástól függ a szabályozás is.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes