200 millió dollárért felvásárolja a Robinhood a Bitstamp tőzsdét

Robinhood felvásárolja a Bitstampet

Az egyik legrégebben működő európai kriptopénz tőzsdént, a Bitstampet 200 millió dolláros üzlet keretében eladják a Robinhoodnak

Bitstamp felvásárlás

A Robinhood beleegyezett abba, hogy 200 millió dollár készpénzért megvásárolja az Egyesült Királyságban működő Bitstamp kriptotőzsdét, hogy bővítse globális kriptopiaci jelenlétét és vonzza az intézményi ügyfeleket.

A 2011-ben alapított Bitstamp az egyik legnagyobb kriptotőzsde Európában. Több mint 85 kriptovalutával kínál azonnali kereskedést más kriptotermékekkel együtt.

Az akvizíció várhatóan 2025 első felében zárul le, és célja a Robinhood kereskedési tapasztalatának, megfelelőségének, biztonságának és ügyfélközpontúságának javítása az európai piacon.

Az ügylet fokozhatja a versenyt a kriptotőzsdék piacon, ami hatással lehet az olyan vállalatokra, mint a Coinbase, mivel a Robinhood nemzetközi terjeszkedésbe kezdett.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes