goPlus finanszírozás

10 millió a Web3 biztonságának fejlesztésére

A Web3 kiberbiztonsági szolgáltató, a GoPlus Security lezárta a 3. privát finanszírozási kört, amely számos vezető kockázati tőkebefektetőt vonzott. A cég összesen 10 millió dollárt gyűjtött a Web3 moduláris felhasználói biztonsági rétegének fejlesztésének támogatására különböző blokklánc-hálózatokon.

10 millió dollár finanszírozást kapott a GoPlus

Ebben a legutóbbi körben a GoPlus számos jelentős befektetőt vonzott, köztük az OKX Venturest, a HashKey Capitalt és a Redpoint China-t, hogy csak néhányat említsünk. Ez a korábbi, összesen 25 millió dolláros befektetési körök nyomát követi. 2023-ban olyan iparági óriáscégek, mint a Binance Labs és a Redpoint China már befektetett a cégbe.

Lényegében a GoPlus Network a nyílt, engedély nélkül működő felhasználóközpontú kiberbiztonsági megközelítést képviseli a Web3 világában. Platformjuk zökkenőmentesen integrálható bármely blokklánchoz, ami lehetővé teszi a kriptovaluta hálózatok fejlesztőit, hogy megerősítsék a felhasználók biztonságát és megvédjék a rendszereket a biztonsági fenyegetésektől.