9 millió dollárt kapott egy Web3-as mobiljáték platform

Party Icons web3-as mobiljáték

A Party Icons, egy web3 mobil játékplatform, nemrégiben 9 millió dolláros magvető finanszírozási kört zárt le, amelyet a Bitkraft Ventures vezetett, ami korábban is befektetett blokklánc alapú játékokba. Az új befektetés célja, hogy továbbfejlesszék a platform játékélményeit és közösségi funkcióit, valamint megerősítsék web3 infrastruktúrájukat.

Mi teszi egyedivé a Party Icons Web3-as mobiljáték platformot?

A Party Icons a modern játékosok szokásait szem előtt tartva épült fel, ahol a legtöbb játékmenet 12 percnél rövidebb időt vesz igénybe, így tökéletesen illeszkedik a felhasználók igényéhez, hogy gyors és szórakoztató tartalmat lehessen fogyasztani. A platform célja, hogy ötvözze a közösségi élményeket a pörgős akciójátékokkal.

Nemcsak játéklehetőséget kínál, hanem olyan közösségi platformként is funkcionál, ahol a játékosok a játék mellett kapcsolatba is léphetnek egymással. Három különböző játékmódot kínálnak, amelyek mind a gyors tempójú, rövid játékélményekre épülnek.

A platform célja, hogy újradefiniálja a közösségi játékélményt, ahol a játékosok nemcsak versenyezhetnek egymással, hanem együtt is szórakozhatnak, közös élményeket szerezhetnek. A fejlesztők az olyan közösségi elemeket helyezik előtérbe, mint amit a “party játékok” nyújtanak, ahol a társaság és a szórakozás kéz a kézben jár.

A Party Icons finanszírozása bizonyítja, hogy bár a blokklánc alapú web3-as mobiljátékok nem értek el még igazán széleskörű sikereket, a befektetők továbbra is hisznek abban, hogy a web3 játékoknak nagy jövője lehet.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes