Bitcoin alapon kamatozó dollár befektetési platform kapott új finanszírozást

Hermetica bitcoin startup

Hermetica Bitcoin fedezetű stabilcoinja átalakíthatja a pénzügyi világot.

A Hermetica nemrégiben 1,7 millió dollárt gyűjtött össze a fejlesztési munkához, amelyet olyan befektetők támogattak, mint az UTXO Management, a CMS Holdings és az Ethos Fund. A Hermetica egy olyan Bitcoin-alapú stabilcoin létrehozásán dolgozik, amely USDh néven működik.

A stabilcoinok olyan digitális eszközök, amelyek értékét általában egy hagyományos pénznemhez (fiat pénzhez), például az amerikai dollárhoz kötik. Ezek célja, hogy a kriptopénz piaci volatilitásával szemben stabilitást nyújtsanak. A Bitcoin fedezetű stabilcoinok esetében a stabilcoin értékét a Bitcoin tartalékok biztosítják. Azaz a stabilcoin mögött Bitcoin áll, amely biztosítja annak fix értékét.

Miért különleges a Hermetica és az USDh?

A Hermetica legnagyobb előnye, hogy egy hozamot termelő, Bitcoin alapú szintetikus dollárt hoz létre. Ez az USDh stabilcoin a Bitcoin hálózatán fut, ami azt jelenti, hogy az eszközök decentralizált környezetben működnek, miközben megtartják a stabil értéküket. Ezenkívül a Hermetica olyan új lehetőségeket teremt, mint a magasabb hozamok biztosítása a felhasználók számára (akár 25%-os hozam éves szinten), ami különösen vonzó lehet a feltörekvő piacokon élő emberek számára, akik stabil és értékőrző pénzügyi eszközöket keresnek.

A Hermetica célja, hogy megfizethető és stabil eszközt nyújtson azoknak a felhasználóknak, akik hagyományosan nem férnek hozzá megbízható pénzügyi szolgáltatásokhoz. Az USDh lehetőséget biztosít számukra, hogy Bitcoin által fedezett stabilcoinban tartsák megtakarításaikat, és mindeközben akár jelentős hozamot is elérjenek.

Ez a megoldás forradalmasíthatja a globális pénzügyi rendszert, különösen azokon a területeken, ahol a hagyományos bankrendszer instabil vagy elérhetetlen.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes