Trump új kriptovalutájával 10 millió dollárt gyűjtött 1 óra alatt

World Liberty Financial Trump kriptovalutája

Donald Trump legújabb kriptovaluta projektje, a World Liberty Financial (WLFI), hatalmas érdeklődés mellett kedden elindult.

Elindult Trump új kriptovalutája

Trump kriptovaluta projektje, a World Liberty Financial kiadta a kormányzáshoz és döntéshozatalhoz használt tokenjétn, amit szó szerint elkapkodtak a piacon. Az első óra alatt 10 millió dollár értékben értékesítettek WLFI tokeneket. A kezdeti eladások során több mint 700 millió tokent adtak el 0,015 dolláros áron. Emellett még több mint 19 milliárd token maradt a piacon.

A World Liberty Financial célja, hogy a decentralizált pénzügyek (DeFi) területén teremtsen új megoldásokat, elkerülve a központi bankok digitális valutáinak (CBDC) centralizált kontrollját. A WLFI token egy döntési eszköz lesz, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szavazzanak a projekt jövőjével kapcsolatban. A Trump család, beleértve Eric Trumpot és Donald Trump Jr.-t is, aktívan részt vesz a projektben a Web3 világ nagykövetként.

Donald Trump kampányában jelentős szerepet kapott a kriptovaluta. A WLFI indítása kapcsán Trump a közösségi médiában hangsúlyozta, hogy a kriptotechnológia a jövő, és az Egyesült Államoknak vezető szerepet kell betöltenie a digitális gazdaságban. Jelenlegi politikai kampányában egyre nagyobb előnnyel vezet a közvélemény-kutatásokban Kamala Harris-szel szemben. A Polymarket előreljző kereskedési platformon 16%-al vezet Harris ellen. Ugyanakkor Kamala Harris szintén felhívta a figyelmet a kriptovaluták szabályozásának fontosságára az utóbbi időszakban.

A WLFI projekt nemcsak pénzügyi célokat szolgál, hanem egy Trump által inspirált mozgalomként is hirdeti magát, amely az amerikai dollár jövőjének biztosítását tűzte ki célul a digitális korban. A projekt és Trump kampánya szorosan összefonódik.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes