Húszszorosára nőtt a Telegram token tulajdonosainak száma

A Telegram tokenjének népszerűsége töretlen

Az elmúlt év során a TON token tulajdonosi bázisa elképesztő növekedést produkált.

A Telegram tokenjének népszerűsége töretlen

Az elmúlt 12 hónap során a Telegran tokenje, a TON a tulajdonosainak száma 2400%-kal emelkedett. Ezzel pedig már elérte a TON projekt a 90 millió felhasználót. Összehasonlításképp, a hasonló projekteknél, mint például az Optimism (OP) és Arbitrum (ARB) tulajdonosainak száma mindössze 1,2 és 1,4 millió körül mozog. Az Ethereum hálózaton pedig 220 millió felhasználó birtokol ETH érmét.

Miért fontos hány ember között oszlik meg egy kriptovaluta kitettsége?

A token tulajdonosi disztribúció vagy eloszlás azt mutatja meg, hány egyedi címen vagy felhasználónál található meg az adott kriptovaluta. Minél több tulajdonos van, annál nagyobb a decentralizáció, ami a hálózat biztonságát és stabilitását is növeli. Emellett, ha egy token széles körben elterjed, az növeli a projekt legitimitását és elfogadottságát is.

A TON drámai növekedése, különösen az elmúlt hónapban igen figyelemreméltó. Szeptember óta több mint 40,5 millió új tulajdonos jelent meg a hálózaton, ami jelentős mértékben hozzájárult a napi kereskedési volumen rekordszintű növekedéséhez. Ez ma már éléri a 2 milliárd dollárt. A hálózat aktivitása továbbra is jelentős, különösen a Telegram játékok tokenjei és az USDT (Tether) tranzakciók terén. Az USDT heti tranzakciós volumene immár 1 milliárd dollár körül mozog.

Ez a növekedés azt jelzi, hogy a TON hálózat egyre inkább elnyeri a felhasználók bizalmát és figyelmét, ami nemcsak a decentralizációt növeli, hanem a hosszú távú hálózati növekedést és stabilitást is támogatja.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes