300 millió dollárt ér ez az új megoldás ami megoldhatja a Bitcoin legnagyobb problémáját

Bitlayer Labs és Franlin Templeton befektetése

A Bitcoin második rétegű blokklánc protokollja, a Bitlayer 300 millió dolláros értékelés mellett új finanszírozási kört zárt.

A BitLayer Labs, a Bitcoin Layer 2 megoldások egyik úttörője. Nemrég $9 millió tőkét gyűjtöttek a Series A finanszírozási kör kiterjesztésével. A cég értékelése 300 millió dolláron áll jelenleg. Ez az újabb befektetési kör mindössze három hónappal követte az előző 11 millió dolláros Series A fordulót, ami azt mutatja, hogy a projekt iránt nagy az érdeklődés. A Polychain Capital és a Franklin Templeton vezette befektetés tovább erősítette a BitLayer pozícióját a piacon. Így már összesen 25 millió dollárt gyűjtött aa Bitcoin skálázására irányuló hálózat.

A Layer 2 megoldás a Bitcoin hálózat felett működő kiegészítő réteg, amely segíti a tranzakciók gyorsabb és olcsóbb feldolgozását, miközben megőrzi a Bitcoin hálózat biztonságát és decentralizációját. Ez azért fontos, mert a Bitcoin hálózat alapvetően lassabb tranzakciókat képes kezelni nagyobb költséggel, különösen forgalmas időszakokban. A Layer 2 technológiák, mint a BitLayer, ezt a problémát oldanák meg.

Mit tud a BitLayer?

A BitLayer különlegessége az OpVM (Operation Verification Machine), amely a Bitcoin véglegességére épül. Ez azt jelenti, hogy a BitLayer által végrehajtott tranzakciók véglegesítése és biztonsága a Bitcoin alaprétegének stabilitására támaszkodik, ami egyedülálló biztonsági előnyt jelent más Layer 2 megoldásokkal szemben. Emellett a projekt már több mint 500 millió dollárnyi tranzakciót forgatott át a hálózatán, és az év végére tervezik a V2 mainnet bevezetését, amely még nagyobb skálázhatóságot ígér.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes