4 millió dollárnyi pénzt égettek el a jó cél érdekében

Notcoin Dogs token burning

Notcoin és Dogs projektek úgy döntöttek $4 millió értékű tokent égetnek el a TON blokkláncon

A TON-alapú Notcoin és Dogs Telegram projektek bejelentették, hogy összesen $4 millió értékű tokent égetnek el. Az égetés elsősorban a DOGS tokenre fog összpontosítani, amely a teljes elégetett token érték 85%-át teszi ki. Ez a lépés a közösség szavazását követően történt meg. Itt döntöttek arról is, hogy a nem igényelt DOGS tokenek egy részét jótékonysági célokra ajánlják fel.

Mi az a TON, Notcoin és Dogs?

A TON (The Open Network) egy decentralizált blokklánc, amely a Telegram üzenetküldő applikációra épült, hogy elősegítse a gyors és hatékony kriptovaluta küldést. A Notcoin és a Dogs projektek a TON ökoszisztémájának fontos részét képezik, céljuk pedig, hogy új kriptovaluta kezdeményezésekkel vonzzák a felhasználókat.

Kattintós játékok, amik korábban jelentős mennyiségű tokent osztottak szét.

A Notcoin és a Dogs tokenei egyre nagyobb figyelmet kapnak, mivel ezek a projektek kreatív megoldásokkal bővítik a TON alapú alkalmazások körét.

Mit jelent a tokenégetés?

A tokenégetés egy olyan folyamat, amely során a projekt készítői egy meghatározott mennyiségű tokent véglegesen eltávolítanak a kínálatból. Ez úgy történik, hogy a tokent küldik egy „égetési” címre, amelyhez senki nem férhet hozzá. A folyamat célja a kínálat csökkentése, amely potenciálisan növelheti a fennmaradó tokenek értékét. Hiszen a kevesebb kínálat mellett a fennmaradó kereslet magasabb árfolyamot eredményezhet.

A $4 millió értékű tokenégetés várhatóan csökkenti a piacon keringő DOGS tokenek számát, ami hosszú távon pozitív hatással lehet az árakra. Mivel a közösség aktívan részt vett a döntéshozatalban, a lépés jelezheti, hogy a projektek mögötti közösség stabil és elkötelezett.

Az égetés mellett a jótékonysági kezdeményezés is tovább erősítheti a DOGS és Notcoin projektek társadalmi megítélését, így növelve a tokenek iránti bizalmat és érdeklődést.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes