Európa helyett Ázsiára fókuszál az ex-OpenAi vezető projektje, a Worldcoin

Worlcoin megerősíti az adatvédelmet

Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója által alapított Worldcoin, egyre inkább a világ más régióira helyezi a hangsúlyt. Európa már nem szerepel a legfontosabb célterületek között.

Európa nem elég innovatív a Worldcoin projekt fejlődéséhez

Fabian Bodensteiner, a Worldcoin európai ügyvezető igazgatója a Sifted Summit rendezvényen kifejtette, hogy a cég az Ázsia-Csendes-óceáni térségben (APAC) és Latin-Amerikában (LATAM) látja a legnagyobb potenciált. Ezekben az országokban, mint például Japán, Malajzia vagy Argentína, a kormányok nyitottabbak az új technológiákra, így ezek a régiók ígéretesebb piacok a Worldcoin számára.

Az európai adatvédelmi aggályok – különösen Németországban – komoly akadályokat jelentettek a projekt számára. Ezek közül a biometrikus adatok gyűjtése miatt a szabályozói vizsgálatok is indultak. Ennek ellenére a Worldcoin továbbra is elkötelezett az európai piac iránt, amelyet a legutóbbi osztrák és lengyelországi bevezetések is tükröznek. Bodensteiner kiemelte, hogy nem tervezik elhagyni Európát, de az erőforrásokat most azokba a régiókba csoportosítják át, ahol nagyobb üzleti lehetőségeket látnak.

Az európai piac szabályozási kihívásai azonban továbbra is fennállnak, és ezek befolyásolhatják a projekt jövőjét a kontinensen.

Mindeközben az ázsiai régióban a Worldcoin több játékszoftver-fejlesztő céggel is együttműködik, hogy a digitális identitás technológiát integrálják platformjaikba.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes