A milliárdos befektetők új blokklánc projekteket támogatnak

milliárdos befektetők

Itt vannak a legújabb blokklánc és kriptoprojekt finanszírozási körök.

Az elmúlt időszakban a kriptovaluták és a blokklánc technológia hatalmas növekedést mutatott. Ezt a trendet most is több millió dolláros finanszírozási körök is alátámasztják alá, melyeket a szektor legismertebb alakjai vezettek.

Az olyan nevek, mint Jihan Wu, a Bitmain társalapítója, vagy Anatoly Yakovenko, a Solana társalapítója, új ígéretes projektek mellé álltak, amelyek a blokklánc technológia jövőjét formálják.

Projektek, amelyekre érdemes figyelni

  1. Layer – Sreeram Kannan (EigenLayer alapítója)
    Az EigenLayer mögött álló Sreeram Kannan által vezetett Layer egy új blokklánc projekt, amely 6 millió dolláros kezdő finanszírozást szerzett. A projekte azon dolgozik, hogy hozzájáruljon a blokklánc ökoszisztéma fejlesztéséhez, különösen a skálázhatóság terén.
  2. Hemi – Jihan Wu (Bitmain társalapítója)
    A Hemi projekt, amely egy moduláris blokkláncra összpontosít. 15 millió dolláros stratégiai befektetést kapott Jihan Wutól. Ez a projekt a jövő moduláris blokklánc megoldásait célozza meg, amely nagyobb rugalmasságot és hatékonyságot biztosít.
  3. MeshMap – Anatoly Yakovenko (Solana társalapítója)
    A decentralizált fizikai infrastruktúra (DePIN) hálózatokra összpontosító MeshMap 4 millió dolláros finanszírozást kapott. A DePIN megoldások egyre nagyobb szerepet játszanak a digitális és fizikai világ integrálásában, különösen az IoT és a blokklánc összekapcsolása terén.
  4. EarthFast – Kain Warwick (Synthetix alapítója)
    EarthFast egy pre-seed körben 1,4 millió dolláros befektetést gyűjtött össze. A projekt szintén az infrastruktúra fejlesztések terén kíván új megoldásokat nyújtani. A projekt mögött álló befektetők úgy vélik, hogy az infrastruktúra a blokklánc technológia kulcseleme lesz a következő évtizedben.
  5. Initia – Michael Egorov (Curve alapítója)
    A Initia blokklánc projekt 14 millió dolláros Series A finanszírozási kört zárt, melyet a Spartan Group és más neves befektetők is támogattak. Ez az összeg a projekt további fejlesztéseit és innovációit finanszírozza majd ami más blokkláncok közötti integrációt és átjárhatóságot biztosít majd.

Növekvő érdeklődés a moduláris és decentralizált infrastruktúra iránt

A fenti projektek rámutatnak arra, hogy a blokklánc technológia jövője a moduláris és decentralizált megoldások irányába mutat. A rugalmasság, a skálázhatóság és a biztonság kulcsfontosságú tényező. A fenti projektek mind hozzájárulnak ezeknek a céloknak az eléréséhez. Ahogy a kriptotér tovább fejlődik, egyre több befektető látja meg a lehetőséget ezekben a megoldásokban, amelyek új korszakot nyithatnak a technológia területén.

A legfrissebb befektetési körök azt mutatják, hogy a kriptoipar továbbra is vonzza a nagy befektetőket, akik hisznek a technológia hosszú távú sikerében.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes