Kompromisszum nélküli hálózatba fektetett be a Binance

Olcsó, jó és gyors blokklánc

A Binance Labs nemrégiben befektetett egy meg nem nevezett összeget a ZKsync elasztikus láncát fejlesztő Sophon projektbe. A Sophon a jövő hónapban tervezi elindítani mainnetjét és saját tokenjét.

Gyorsabb, olcsóbb tranzakciók, de biztonságosan

ZKsync egy Layer 2 megoldás az Ethereum hálózathoz, amely Zero-Knowledge Proof technológiát használ. Ez lehetővé teszi a gyorsabb, olcsóbb tranzakciókat anélkül, hogy csökkentené a biztonságot. A ZKsync célja, hogy skálázhatóbbá tegye az Ethereumot, miközben megőrzi a decentralizált alapelveket.

A Sophon projekt ezt a technológiát használja, de továbbfejlesztve egy úgynevezett elasztikus láncot épít. Az elasztikus lánc lényege, hogy a hálózat rugalmasan képes skálázódni a felhasználói igényekhez, ezáltal biztosítva a gyors tranzakciókat, miközben fenntartja az alacsony díjakat. A Sophon egyik kiemelt funkciója a natív fiók absztrakció és a gázdíj nélküli felhasználó élmény, ami azt jelenti, hogy a felhasználók számára egyszerű és költséghatékony lesz a platform használata. Tulajdonképpen úgy fog működni, mint egy hagyományos web2 alkalmazások.

Ez a fejlesztés azért fontos, mert a felhasználói élmény nagyban meghatározza, hogy mennyire lesz sikeres egy blokklánc alapú projekt.

A Sophon célja, hogy versenytársaival, mint például a Solana és a Base blokkláncokkal szemben egy fogyasztóbarát web3 ökoszisztémát hozzon létre, amely nem igényel mély technológiai ismereteket a használatához. Ez kulcsfontosságú lépés lehet a blokklánc-technológia tömeges elterjedéséhez.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes