Egy projekt 1 milliárd dollárral uralja a DeFi piacot

Aerodrome a Base blokkláncán

Az Aerodrome 1 milliárd dollárt meghaladó betétállománnyal rendelkezik már a Base DeFi piacán.

Az Aerodrome Finance átlépte az 1 milliárd dolláros betétállományt a Base hálózaton, ezzel dominálja a DeFi szektort ezen a platformon. De mit jelent ez pontosan, és mi is az a Base és Aerodrome?

Aerodrome viszi a hátán a Base hálózatát

Base egy Layer 2 Ethereum hálózat, amelyet a Coinbase indított útjára. Ez a megoldás arra szolgál, hogy az Ethereum tranzakciókat gyorsabbá és olcsóbbá tegye, miközben kihasználja az Ethereum biztonságát és decentralizált infrastruktúráját. A Base TVL-je (teljes lekötött értéke) az év eleji alacsonyabb értékről mára 2 milliárd dollárra nőtt, amelynek több mint felét az Aerodrome teszi ki.

Az Aerodrome a Base legnagyobb decentralizált tőzsdéje (DEX), amely a Velodrome Finance forkjaként indult el. A platform decentralizált pénzügyi (DeFi) ösztönzőket és döntési mechanizmusokat használ annak érdekében, hogy növelje a felhasználói aktivitást és a láncon belüli tranzakciók volumenét. Ez az innovatív megközelítés lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy részt vegyenek a platform fejlesztésében és irányításában, ami tovább erősíti a közösségi elköteleződést. És persze ezzel a forgalmat is.

Az Aerodrome 1 milliárd dolláros betétállománya több, mint egy egyszerű mérföldkő.

Ez azt mutatja, hogy a Base hálózat növekszik, és egyre vonzóbb lehetőséget nyújt a DeFi szereplők számára. Az ilyen magas TVL azt jelenti, hogy egyre több felhasználó bízik a platformban, és aktívan használja a decentralizált pénzügyi szolgáltatásokat.

Az Aerodrome sikerével szembeni versenytársai, mint például a Uniswap és az Aave, jelentősen lemaradtak a Base hálózatán. Az ilyen fejlődés hosszú távon nemcsak a Base hálózat, hanem a teljes DeFi ökoszisztéma számára is hatalmas lehetőséget jelent.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes