Legyél saját magad bankja, ha már a Bank of America nem akar a Te bankod lenni!

bank of america bank hiba

Nemrég a Bank of America ügyfelei egy kellemetlen meglepetéssel szembesültek. Az ügyfelek nem tudtak hozzáférni a saját bankszámláikhoz, és sokan azt látták, hogy az egyenlegük hirtelen nullára csökkent.

A hiba amerikai idő szerint tegnap 12:45 körül kezdődött, amikor az ügyfelek tömegesen jelezték a problémát a Downdetectoron keresztül. Néhány órával később a bank közleményt adott ki, hogy a hibát részben elhárították, és elnézést kértek a kellemetlenségekért.

A Bank of America nem közölt részleteket arról, mi okozta a hibát, és egyelőre nem világos, hogy mikor tér vissza minden teljesen a normál kerékvágásba.

Az ilyen események azonban felhívják a figyelmet arra, hogy mennyire függünk a hagyományos bankrendszerektől. Egyetlen rendszerhiba elegendő ahhoz, hogy ügyfelek ezrei elveszítsék hozzáférésüket saját pénzükhöz, még akkor is, ha csak átmeneti a probléma.

Bank of America hibájára a kriptovaluták jelentik a legjobb megoldást

Ez az a terület, ahol a kriptovaluták jelentős előnyöket nyújthatnak. A „légy Te a saját bankod” elve alapján a kriptovaluták – mint a Bitcoin vagy az Ethereum – lehetőséget biztosítanak arra, hogy pénzed teljes mértékben a saját kezedben tartsd.

Nincs szükség közvetítőre, nincs bank, amely feletted áll.

A digitális tárcák használatával közvetlenül hozzáférhetsz a vagyonodhoz bárhol és bármikor, anélkül, hogy egy harmadik félre kellene támaszkodnod.

A kriptovaluták egyik legnagyobb előnye az, hogy átláthatóak és decentralizáltak.

Nem kell aggódnod amiatt, hogy egy központi intézmény hibája miatt elveszíted a hozzáférést a pénzedhez. A kriptovaluta használata hosszú távon valós alternatívát ad a hagyományos bankrendszerekhez képest.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes