Indul a BNB opciók kereskedése – kinek és miért jó ez?

Deribit BNB opciók

A Deribit platform bejelentette, hogy 2024. október 1-jén elindítja a BNB határidős termékeket és a BNB opciók kereskedését.

BNB opciók és határidős termékek a Deribit platformján

A Deribit főként opciós és határidős kereskedésre specializálódott szolgáltató. A Deribit a kriptopiacon az egyik vezető szereplő. Különösen a Bitcoin és Ethereum opciók piacán jelentős a forgalmuk. Most pedig a BNB (Binance Coin) kereskedés bővítésével növelik kínálatot.

Az új termékek, köztük a BNB-USDC határidős kereskedési pár és a BNB opciók, lehetőséget biztosítanak a kereskedők számára, hogy BNB-vel kereskedjenek stabilcoin (USDC) ellenében.

A BNB Perpetual minimális megbízási mérete 0,01 BNB, míg a BNB opciók esetében ez 1 BNB. Az opciókhoz napi, heti és havi lejárati lehetőségek is társulnak, ami nagyobb rugalmasságot kínál a kereskedőknek.

Ez a lépés különösen hasznos lesz azoknak a haladó kereskedőknek, akik már ismerik a Deribit platform működését és az opciós kereskedés előnyeit. A BNB token birtokosai most további lehetőségeket kapnak pozícióik kezelésére és a volatilitás kihasználására, a kockázatok csökkentésére.

A BNB opciók egy olyan kereskedési lehetőséget adnak, amelyben az opció megvásárlója az opciós díj fejében hozzájut ahhoz a lehetőséghez, hogy egy előre meghatározott későbbi időpontban fix áron adhasson el vagy vásárolhasson BNB tokent. Ezzel csökkenhető az árfolyam kockázat, vagy növelhető a kereskedés hozama a spekuláció révén.

A Deribit platformján az altcoin termékek közül már a SOL és XRP mellett mostantól a BNB-vel is kereskedni lehet, amely az egyik legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptovaluta.

A jövőre nézve ez a lépés jelentős hatással lehet BNB kereskedés népszerűségének növelésére. Az opciós piac kiterjesztése lehetőséget teremt a felhasználók számára, hogy még több stratégiai rugalmasságot érjenek el a kriptoportfóliójuk kezelésében.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes