Fontos újítás érkezik a Binance altcoin kereskedésében

Binance ezer embert venne fel

Fontos újítás érkezik a Binance altcoin kereskedésében. Értesítést kapnak a felhasználók a saját érdekükben, amely 2024. október 1-jétől lép érvénybe.

A Binance figyelmeztetést ad, ha egy token struktúráját túl sokszor módosítják

A platform célja, hogy a felhasználói visszajelzések alapján még átláthatóbbá tegye a kereskedést. Különösen azoknál a tokeneknél fontos ez, amelyek jelentős változáson mentek keresztül a tokenomikájukat illetően. A tokenomika tartalmazza a tokenek kibocsátási ütemtervék és hogy a kibocsátott tokeneket milyen módon használja fel a projekt.

A változás lényege, hogy ha egy token jelentős módosításon ment keresztül az elmúlt 18 hónap során, a Binance bevezet egy kockázati figyelmeztető bannert és egy felugró értesítésben tájékoztatják erről a felhasználókat. Ezt az értesítést el kell fogadni, mielőtt hozzá lehetne férni az érintett tokenek kereskedéséhez. Ez különösen fontos, mert a tokenomika változások jelentős hatással lehetnek a token árfolyamára és a befektetési kockázatra később.

Ezek a tokenek érintettek jelenleg, azaz ezekben az esetekben jelentős módosulás törént a tokenek felhasználást vagy kibocsátását tekitve az eredetileg megadott tervhez képest. A listán az alábbi tokenek szerepelnek:

Továbbá, minden olyan token, amely a jövőben nagyobb változáson esik át, szintén ebbe a kategóriába kerül majd.

Ez a lépés azért fontos, mert segít a felhasználóknak megalapozottabb döntéseket hozni a befektetéseikkel kapcsolatban. A Binance célja ezzel az intézkedéssel, hogy egy átláthatóbb és fenntarthatóbb kripto ökoszisztémát építsen. A kockázatok felismerése és megértése kulcsfontosságú, hiszen a tokenomika változása hosszú távon nagy hatással lehetnek egy adott token piaci helyzetére.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes