Új kriptomilliomos született egy ismeretlen mémcoin miatt

Moo Deng mémcoin

Egy kriptovaluta befektető 1331 dolláros befektetéssel mindössze 17 nap alatt 12,45 millió dollárt keresett a nemrég indított Moo Deng mémcoin segítségével.

A Moo Deng mémcoin árfolyama kilőtt

A kriptovaluták világában az óriási nyereségek és veszteségek gyorsan váltakozhatnak, és egy jó döntés milliókat hozhat.

Esetünkben a címben szereplő befektető a megfelelő időben szállt be a Moo Deng mémcoinba. Ez egy virálisan terjedő token, és ezzel elképesztő profitot hozott az utóbbi napokban.

A Lookonchain jelentése szerint 9,8 Solanáért, azaz körülbelül 1331 dollárért vásárolt 38,7 millió Moo Deng tokent szeptember 10-én. Majd ezt követően 104 ezer tokent adott el 112 Solanáért szeptember 27-én, ekkor a fennmaradó 38,64 millió tokenje már 9,5 millió dollárt ért. Az elmúlt napokban a token árfolyama tovább nőtt, így befektetése 12,45 millió dollárra emelkedett, ami 9359-szeres megtérülést jelent.

A Moo Deng mémcoin egy aranyos kis vízilóról kapta a nevét, óriási népszerűségre tett szert az utóbbi idődben, és ez a befektető is a token azon tulajdonosai közé tartozik, akik milliókat kerestek vele.

Bár az árfolyam az utóbbi napokban sokszorosára nőtt, fontos emlékezni: a múlt sosem garancia a jövőre. Ezek a mémcoinok hatalmas volatilitáson tudnak keresztül menni, azaz az árfolyam nagy mértékben és hirtelen változhat.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes