Ezért a 7 tech részvényért vannak most oda az elemzők

Tech részvények a kriptoszektorban

Az alábbiakban bemutatok 7 kevésbé ismert technológiai céget, amelyekért most teljesen odáig vannak az elemzők.

Nem mellesleg majdnem mind olyan területen tevékenykedik, amely igen csak relevánssá teszi őket a kriptovaluta iparág számára is.

Amdocs Limited: Az Amdocs világszerte szoftvereket és szolgáltatásokat nyújt főként felhőalapú megoldásokon keresztül. A cég CES23 nevű 5G és felhőalapú ügyfélélmény-rendszere, valamint a digitális szolgáltatásokat elősegítő piactere lehetőséget kínál a blokklánc- és kriptoszolgáltatások fejlesztésére, amelyek segíthetik a jövőbeni kripto-ökoszisztémák kiépítését.

KT Corporation: A KT Corporation integrált telekommunikációs szolgáltatásokat nyújt, beleértve a 5G és 4G hálózatokat is. A kriptovaluta ipar számára a cég 5G-s infrastruktúrája kulcsfontosságú lehet, mivel a decentralizált pénzügyek (DeFi) és blokklánc technológia gyors, megbízható adatkapcsolatot igényelnek.

NetEase: A NetEase online játékok és streaming szolgáltatások területén működik, amelyek egyre inkább összekapcsolódnak a blokklánc alapú megoldásokkal. Az NFT-k és blokklánc-játékok terjedésével a NetEase platformjai fontos szereplői lehetnek a gamefi játékok számára a jövőben.

ZEEKR Intelligent Technology: A ZEEKR elektromos járművek és akkumulátorok gyártásával foglalkozik.

Monolithic Power Systems: A Monolithic Power Systems áramellátási infrastruktúrális megoldásokkal foglalkozik, amelyek alkalmazhatók a felhőalapú infrastruktúrákban, így a kriptovaluta bányászati műveletekhez is. Az energiahatékonyság kulcsfontosságú a kripto bányászatban, így ez a cég stratégiai szerepet játszhat a szektor jövőjében.

AST SpaceMobile: Az AST SpaceMobile a világűrben működő mobil szélessávú hálózatokat fejleszt, ami lehetővé teszi az internetszolgáltatást a nehezen elérhető területeken is. Ez a technológia a decentralizált pénzügyek globális hozzáférhetőségét támogathatja, még a távoli régiókban is.

NVIDIA: Az NVIDIA grafikus processzorai és mesterséges intelligencia megoldásai kulcsszerepet játszanak a kriptovaluták bányászatában és a blokklánc-alapú számításokban. Az NVIDIA hardverei a legnépszerűbb választások a bányászatban, és a cég folyamatos innovációi a kriptoipar számára is fontosak.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes