Ezek a kriptók új szintre léphetnek a következő hónapokban

grayscale alapok

A Grayscale minden negyedévben újrasúlyozza a kriptoszektor indexét. Ezzel pedig kiderül, melyik kriptovaluták előtt látnak fényes jövőt a következő időszakban a professzionális befektetők.

A Grayscale az egyik legnagyobb kriptovaluta eszközkezelő a piacon, ETF formájában Bitcoin és Ethere, ETP formájában pedig számos másik altcoin alapot indított el az évek során.

Ez a Grayscale top 20-as listája 2024 utolsó negyedévére

A Grayscale kutatócsoportja minden negyedévben digitális eszközök százait elemzi, hogy tájékozódjon az FTSE/Grayscale Crypto Sectors indexcsalád újraegyensúlyozási folyamatáról. Ezt a folyamatot követően a Grayscale Research elkészíti az index univerzumában található eszközök Top 20-as listáját.

Ez a 20 kriptoeszköz jól diverzifikált portfólió részeként képviselik a kriptovaluta szektort. Véleményük ezek azok a kriptók, amelyek nagy potenciállal rendelkeznek a következő negyedévben. Megközelítésük számos tényezőt foglal magában, beleértve a hálózat növekedését/elfogadását, a közelgő katalizátorokat, a fundamentumok fenntarthatóságát, a token értékelését, a token-kínálat inflációját és a lehetséges kockázatokat.

Ebben a negyedévben hat új eszközt jutott be a Top 20-ba:

  • Sui: Egy nagy teljesítményű 1. rétegű intelligens szerződéses blokklánc, amely innovatív alkalmazásokat kínál
  • Bittensor: Egy nyílt és globális AI-rendszerek fejlesztését elősegítő platform
  • Optimism: Összesítésen alapuló Ethereum skálázási projekt
  • Helium: Solanán futó decentralizált vezeték nélküli hálózat, amely a decentralizált fizikai infrastruktúra (DePin) kategóriában vezető szerepet tölt be.
  • Celo: Egy mobilre optimalizált blokklánc projekt, amely egy Ethereum Layer 2 hálózattá alakult, a stabil érmékre és a fizetésekre összpontosítva.
  • UMA Protokoll: Egy olyan orákulumhálózat, amely szolgáltatásokat nyújt a Polymarket számára, a vezető blokklánc-alapú előrejelzési piac számára.

Ez áll a Grayscale módszertana mögött

A Grayscale kriptoszektor indexe átfogó keretet biztosít a befektethető digitális eszközök univerzumáról és segít megérteni a mögöttes technológiához való viszonyukat. Ezen keretrendszer alapján és az FTSE Russell-lel együttműködve kifejlesztették az FTSE/Grayscale kriptoszektor indexet Series-t a kriptoeszköz-osztály mérésére és monitorozására.

A kriptoszektor keretrendszert úgy tervezték, hogy dinamikusan frissüljön a fejlődő digitális eszközök piacán, és minden negyedév végén egyensúlyba kerüljön. A legutóbbi negyedéves újraegyensúlyozási folyamat szeptember 20-án zárult. Az idei év eleje óta az index egyensúlyozási folyamat jelentős változásokat eredményezett az index összetételében. Tükrözi az új tőzsdei jegyzéseket, az eszközlikviditás változásait és a piaci teljesítményt is.

A kripto szektorok indexeinek idei frissítései a digitális eszközipar feltörekvő témáira hívják fel a figyelmet. Ideértve a decentralizált mesterséges intelligencia platformok (pl. TAO) térnyerését, a hagyományos eszközök (például ONDO, OM és GFI) tokenizálására tett erőfeszítéseket és a mémcoinok (pl. PEPE, WIF, FLOKI és BONK).

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes