Több, mint 1000 napig tartott a medvepiac, de most már a végére ért?

1000 napos medvepiac

A K33 pénteken közzétett elemzésében rávilágított arra, hogy több, mint 1050 nap telt el azóta, hogy a Bitcoin a csúcsra jutott. Ez után pedig elkezdődött a kripto medvepiac.

1000 nap után vége a kripto medvepiac ciklusának?

Egy érdekes mintázata hívta fel a befektetők figyelmét a K33 Research.

1051 nap telt el azóta, hogy a globális kriptopiaci 2021. november 15-én tetőzött.

A korábbi adatokat vizsgálva kiderül, hogy a valaha volt leghosszabb kriptopiaci tőke kivonás időszaka 1106 napig tartott. Ez 2013. december 15-től december 25-ig tartott. A korábbi kripto medvepiac ciklusa ennél rövidebb volt, 1096 napig tartott 2018. január 7-től 2021. január 7-ig.

Ez a jelenlegi piaci ciklus és a múltbeli adatok alapján arra enged következtetni, hogy közeledhetünk a kripto medvepiac időszakának igazi végéhez. A korábbi tapasztalatok szerint, amikor a piac elérte a mélypontot, a következő időszakot gyakran erőteljes növekedés követte.

A múltbeli ciklusok alapján sokan úgy vélik, hogy ha a piaci trendek folytatódnak, a következő néhány hónapban akár újabb növekedési hullám is várható. Különösen, ha a Bitcoin és az altcoinok közötti különbségek kiegyenlítődnek. Vagyis az altcoinok erősödni kezdenek, ami egy újabb „altcoin szezon” kezdetét is jelezheti.

Azonban fontos kiemelni, hogy a piac jelenleg még továbbra is bizonytalan, és több tényező is befolyásolhatja a jövőbeli kilátásokat, mint például a globális gazdasági helyzet vagy a szabályozói környezet változásai. És a múlt sosem garancia a jövőre.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes