Egy cég azon dolgozik, hogy a virtuális világ jobb legyen, mint a valóság

mawari depin hálózat

A Mawari Network, a fizikai infrastuktúrára összpontosító decentralizált hálózat (DePin) 10,8 millió dollárt gyűjtött össze. A Borderless Capital és az 1kx által közösen vezetett stratégiai finanszírozási körrel az össztőkéje 17,3 millió dollárra nőtt.

A finanszírozási körben különböző befektetők vettek részt, köztük jelentős cégek angyalbefektetői. Ennek eredményeként a Helium társalapítóját, Sean Careyt nevezték ki a Mawari igazgatótanácsába.

A Mawari Network olyan rendszert hoz létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a 3D környezetek nagyon valósághű élményét. Ez azt jelenti, hogy amikor olyan eszközöket használsz, mint a virtuális valóság (VR) vagy a kiterjesztett valóság (AR) fejhallgatója, minden vonzóbbnak és élethűbbnek tűnik. Technológiájuk gyorsabbá teszi ezeket az élményeket, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben kommunikáljanak a virtuális környezettel.

Röviden: a Mawari Network segít abban, hogy a virtuális világok jobbak és szórakoztatóbbak legyenek.

A Mawari Network célja most, hogy valós idejű 3D-s tartalomstreamelést biztosítson XR-eszközök számára, és azzal különbözteti meg magát a versenytársaktól, hogy globálisan kezeli a renderelést nagy teljesítményű számítógépeken, ahelyett, hogy felhasználói eszközökre támaszkodna.

A hálózat a jövő év első negyedévében indítja el főhálózatát, és csomóponti licence eladásra készül az infrastruktúra bővítése érdekében, a decentralizáció megvalósítására fókuszálva.

Mi az a DePin?

A Decentralized Physical Infrastructure Network (DePIN) egy decentralizált fizikai infrastruktúra-hálózat, amely az eszközök és a valós világ összekapcsolását célozza meg.

A DePin hálózatok blokkláncokat és jutalmakat használnak az infrastruktúra decentralizálására a való világban. Az egyének fizikai infrastrukturális erőforrásokkal járulnak hozzá olyan területeken, mint a közlekedés, az energia és a vezeték nélküli kapcsolatok.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes