Árfolyam duplázásra készül ez a kriptó a legnagyobb ETF kibocsátó szerint

Solana ETF indul Kanadában

A világ egyik legnagyobb ETF kibocsátója a Solanának fényes jövőt jósol.

Az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) közötti vita továbbra is megosztja a kriptovaluta közösséget, beleértve az egyéni befektetőket és az intézményeket is. Bár a Solana bizonyos területeken kimagasló teljesítményt nyújt, felmerül a kérdés: miért nem váltották még le a projektek az Ethereumot a Solanára?

A VanEck, a világ legnagyobb ETF kibocsátója, aki a Bitcoin és Ethereum ETF-ek mellett egy Solana ETF-t is tervez, a Solana előnyeit elemzi a legújabb MarketVektor elemzésében. Azt a kérdést vizsgálják, hogy a Solana piaci értéke elérheti-e az Ethereum szintjét.

A Solana előnyei

Szembetűnő különbségek vannak a Solana és az Ethereum között. A Solana 3000%-kal több tranzakciót dolgoz fel, 1300%-kal több napi aktív felhasználóval rendelkezik, és tranzakciós díjai 5 millió százalékkal olcsóbbak. Ezek az adatok felvetik a kérdést: miért nem látjuk a tömeges átvándorlást a Solanára?

Miért alulértékelt a Solana?

Bár a Solana több kulcsfontosságú mutatóban felülmúlja az Ethereumot, piaci értéke mindössze 22%-a az Ethereuménak. Ennek ellenére a spekulációk szerint ez változni fog. Az elemzések szerint a Solana piaci értéke elérheti az Ethereum 50%-át, és ezzel a SOL ára akár 330 USD is lehet. Ez a jelenlegi árfolyamszint duplája.

DeFi, stabilcoinok és fizetések szerepe

Mind az Ethereum, mind a Solana számára a DeFi és a stabilcoinok kulcsfontosságúak. A decentralizált tőzsdék és az olcsóbb, gyorsabb tranzakciók előnyei a Solanát egyre vonzóbbá teszik. A DeFi hitelezési és kölcsönzési lehetőségek gyors növekedése szintén új lendületet adhat a Solanának.

Intézményi befektetések

Az intézményi befektetők eddig lassabban reagáltak a Solana előnyeire, főként az Ethereum elsőbbsége és ismeretsége miatt. Ugyanakkor az intézményi portfóliók diverzifikálása elkerülhetetlen, és a Solana erre jó lehetőséget kínál a jövőben.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes