Biobankba fektetett egy kockázati tőkealap

amino chain biobank befektetés

Az A16z először fektetett be a DeSci szektorba, 5 millió dollárt kapott az AminoChain decentralizált biobank platformja.

5 millió dollár egy biobank fejlesztésére

Az egyik nagy kockázatitőke-vállalat az Andreessen Horowitz végrehajtotta az első DeSci projekt – azaz a decentralizált tudomány (decentralized science) területen működő projekt finanszírozását. Az A16z vezette finanszírozási körben 5 millió dolláros induló forrást kapott a startup.

A biobank projekt célja, hogy tulajdonjogot, átláthatóságot és kölcsönös hozzájárulást hozzon az orvosi adatgyűjtés területén. Mindezt a blokklánc technológia segítségével szeretnék elérni. Az AminoChain egy decentralizált biobank platformon és a Layer 2 hálózaton dolgozik, amely összekapcsolja azokat a vállalati egészségügyi intézményeket, amelyek meg szeretnének osztani egészségügyi adatokat. De mindezt úgy tudja végrehajtani, hogy az adat megosztása közben megőrzik a betegek magánéletét.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes