A PayPal most már a cégeknek is engedi a kriptovaluta tranzakciókat

PayPal céges bitcoin vásárlás

A PayPal egy friss sajtóközleményben jelentett be, hogy új funkciókat vezet be. Mostantól lehetővé teszik az egyesült államokbeli e-kereskedők számára, hogy közvetlenül üzleti számláikról vásároljanak, tartsanak és értékesítsenek kriptovalutát.

Céges kriptovaluta vásárlás a PayPalon

A vállalat azt is lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy kriptovalutákat utaljanak át harmadik felek pénztárcáiba, növelve ezzel a digitális valuták használhatóságát a vállalkozások számára.

Ez a lépés követi a PayPal korábbi törekvéseit, hogy a kriptovaluták használhatóságát és elfogadottságát növelje világszerte. A PayPal pár éve gőzerővel beszállt a kriptoszektorba. Ennek a trendnek a legnagyobb dobása az amerikai dollárban denominált saját stabilcoinjuk, a PayPal USD bevezetése és annak különböző platformokba történő integrálása.

A PayPal USD-t, amelyet teljes mértékben amerikai dollártartalékok fedeznek, a Paxos Trust Company bocsátja ki, és PayPal USD-nként 1,00 USD árfolyamon lehet vele kereskedni a PayPal és azon kívül is.

Magyarországon még nem elérhető a szolgáltatás. Azonban ma már számos módja van annak, hogy cégként bitcoint vagy más kriptovalutát vásároljunk.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes