Az EigenLayer szeptember 30-án véget vet a tokenek korlátozásának

EigenLayer

Az EigenLayer  szeptember 30-ától kezdve azt tervezi, hogy megnöveli a token kereskedési lehetőségét és ezzel véget vet az Eigen token forgalmi korlátozásának. Azaz lehet végre adni venni, kereskedni, utalni, egyszóval mindent, amit eddig nem lehet, hiába került sor az airdropra korábban

A közelmúltbeli STAKEDROP szezon során 86 millió EIGEN tokent osztottak el, amelyek kezdetben nem voltak átruházhatók. Ez az EigenLayer azon stratégiájának része volt, hogy pénzeszközöket biztosítsanak a harmadik féltől származó hálózatok számára. A projekt értéke 20 milliárd dollárról 12 milliárd dollárra esett vissza emiatt már a kereskedés megkezdése előtt, hiszen a felhasználók nem tudták értékesíteni a tokeneket, nem volt valós piaca az érmének. A piacc előtti kereskedési platformok jelenleg körülbelül 3,4 dollárra értékelik a hamarosan forgalomba kerülő tokent.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes