A matek véget ért, a hörcsögös Hamster Kombat eredményei kiderültek

Hamster Kombat 1. évad vége

Az 1. évad eredményeit véglegesítették. A felhasználók már tudják ki mennyi HMSTR érmét kap az airdrop révén. A kereskedésre szeptember 26-án kerül sor.

Véget ért a Hamster Kombat 1. évada

🚀 🚀 Több mint 300 millió játékos csatlakozott a hörcsögökhöz 2024. március 26. óta, 131 millió felhasználó jutott el arra a szintre, hogy szeptember 26-án tokeneket kapjon az airdropból. Emellett 2,3 millió felhasználót ki kellett tiltani a játékból, mert csaltak.

📤 30,6 millió játékos még nem választotta meg a token kivonási módszert a határidő előtt. De még nem késő, még most is beállíthatod, hova érkezzenek a tokenek.

🐹 A 100 milliárd darab HMSTR tokenből 75% -ot tartanak fenn a közösség számára.

⚠️ Ebből 60% -ot az 1. évad után osztanak ki. Ebből az összegből a felhasználók azonnal 88,75% -ot kapnak az airdrop során, a fennmaradó míg a maradék  11,25% -ot tíz hónappal a tőzsdei jegyzés után lehet majd felszabadítani.

📌 További 15% -ot a felhasználóknak a játék közelgő 2. évadja során osztanak majd ki.

👋 Sok izgalmas funkció érkezik az közjáték és a 2. évadban a csapat ígérete szerint.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes