Catizen tokenje az airdrop közepén kerül forgalomba

Catizen játék

A Catizen airdrop CATI tokenje, amely a TON blokkláncon alapul, több központosított tőzsdén kerül listázásra. Mindeközben 150 millió tokent osztanak szét a felhasználók számára az 1. évad lezárásának részeként.

Catizen airdrop és listázás

A Catizen airdrop két hónapos késéssel érkezik. Az összesen 340 millió token fennmaradó részét különféle célokra tartják fenn, beleértve a likviditást és a csapat kompenzációját.

A játék jelentős felhasználói támogatást szerzett az utóbbi időben. Több mint 39 millió felhasználó csatlakozott a Telegrammon a játékhoz. Ezen felül, a júliusi indulás óta több mint 16 millió dolláros bevételt generált az alkalmazáson belüli vásárlásokból és reklámokból.

A Telegram kibővítette a kripto-ökoszisztémát, bevezetve a mini-alkalmazásokat és egyre növekvő számú kattintós pénzkeresős játékot indítanak a platformon, hozzájárulva a TON blokklánc jelentős növekedéséhez, mint a felhasználói bázis, mind a tranzakciós mennyiség tekintetében.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes