A Wisdomtree a további szintre emeli a tokenizálást az új platformon

valós eszközök tokenizációja

A WisdomTree elindította WisdomTree Connect nevű platformot a vállalkozások és az intézmények számára, lehetővé téve a tokenizált eszközök kereskedelmét közvetlenül egymás között.

A platform kezdetben az Ethereum blokkláncot használja a tokenizáláshoz. Ezzel lehetővé teszik a befektetők számára, hogy amerikai dollárral vagy USDC stabilcoin felhasználásával vásárolhassanak alap tokeneket. A felhasználók a tokenizált pénzeszközöket személyes vagy harmadik fél digitális pénztárcájában tárolhatják. Ez megkönnyítve a hagyományos finanszírozás integrációját a decentralizált finanszírozási (DeFi) rendszerbe.

A kezdeményezés célja a WisdomTree üzleti lehetőségeinek bővítése. De emellett hozzáférést biztosítanak a blokklánc cégek digitális alapjaihoz, miközben a tokenizált valós eszközök iránti érdeklődés folyamatosan nő.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes