A kriptovaluták Robinhoodja, a Drift 25 millió finanszírozást kapott

Drift crypto startup

A nők által vezetett Drift 25 millió dollár finanszírozást kapott a Solana kereskedési platformjának kibővítéséhez. A céljuk nem más, hogy a kereskedési platform a kriptopénzek Robinhoodja lehessen a jövőben.

A Drift, a Solana alapú DeFi kereskedési platform bejelentette, hogy a Multicoin Capital vezetésével vezetett 25 millió dolláros B sorozatú finanszírozási fordulót sikeresen zárta le.

A platform  az engedély nélküli struktúrájával és az innovatív kereskedési párokkal különbözteti meg magát. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több eszköztípust használjanak fedezetként.

A Solana hullámvölgyei ellenére a Drift úgy véli, hogy továbbra is erős választás a blokklánc projektek fejlesztése szempontjából. Kiemelt fontosságot kap a felhasználói tevékenység és a zökkenőmentes integráció a versenytársakkal, mint például az Ethereum hálózatával.

A Drift azért is figyelemre méltó mert a kriptovilágban ritka példával járnak az élen: vezetői csapatának fele nőkből áll, és azt tervezik, hogy a következő évben megduplázzák a csapat létszámát.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes