Egy német bank óriás bitcoin kereskedést kínál ügyfelei számára

commerzbank bitcoin

CommerzBank, bejelentette, hogy Bitcoin és Ether vásárlási lehetőséget ajánl  Crypto Finance nevű startuppal kötött megállapodáson keresztül.

A CommerzBank letéti őrzésre átveszi a digitális eszközöket, míg a Deutsche Boerse leányvállalata elősegíti a német vállalati ügyfelek számára a kriptovaluta közvetlen kereskedelmét. Egyelőre csak Bitcoin és az Etherre összpontosít a bank.

A partnercég már kötött egy hasonló megállapodást a svájci Zürcher Kantonalbankkal. Ott is a kriptovaluta eszközök biztonságos kereskedési és letéti őrzésének megoldásait biztosítja.

A CommerzBank 2023 novemberében kapta meg a német pénzügyi felügyelettől a kriptovaluta letétekre és őrzésre vonatkozó hatósági engedélyt. Ez lehetővé teszi, hogy a digitális eszközökkel kapcsolatos szolgáltatásokkal bővítse termékpalettáját.

A kezdeményezés célja, hogy lehetővé tegye a vállalati ügyfelek számára, hogy közvetlenül is kihasználják a Bitcoin és az Ether által nyújtott lehetőségeket.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes