Revolut saját stabilcoinon dolgozik

Revolut X kriptokereskedési platform

A Fintech óriás Revolut bejelentette,  hogy egy saját kibocsátású stabilcoin projekten dolgozik.

Érkezhet hamarosan a Revolut stabilcoin

A Revolut azt tervezi, hogy kibővíti kriptovaluta-kínálatát egy új altcoinnal – de nem is akármilyennel. Saját Revolut stabilcoin kiadását tervezi, miközben gőzerővel dolgoznak a szabályozásnak és a kriptoközösségnek való megfelelőség együttes biztosításán.

A vállalat nemrégiben megszerezte az Egyesült Királysági engedélyt is, és arra törekszik, hogy a stabilcoin szektor többi szereplőjével, mint a PayPal, a Ripple és a Bitgo mellett saját magának is helyet szerezzen.

A stabilcoin piacon jelenleg a Tether USDT uralja az új szereplőkkel szembeni versenyt. Az ágazat azonban jövedelmezőbbé válik, és Európából már kellő a szabályozási háttér is rendelkezésre áll az új belépők térnyeréséhez.

A valós eszközök árfolyamához (mint például az euró, dollár vagy akár az arany árához) kötött stabilcoinok ma már nyereséget generálnak a különböző kamatozó tokenek segítségével, ami versenybe száll a kincstárjegyek hozamával, miközben a pénz a kriptoszektoron belül (és az adózási jogkörön kívül) marad.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes