Elindult Trump új kriptovaluta projektje

Trump kriptovaluta projektje elindult

A Donald Trump által  jegyzett World Liberty Financial debütál a WLFI token értékesítésével.

Donald Trump kriptovaluta projektje elindult

Donald Trump hivatalosan is elindította kriptovaluta projektjét, a World Liberty Financialt. Az elnökjelölt kiemelte a pénzügyi szektor innovációjának szükségességét és a kriptovaluta piac potenciálja miatti lelkesedését.

A projekt tartalmaz egy nem átruházható döntéshozatalt biztosító tokent, az úgynevezett WLFI, amelynek célcsoportja az akkreditált befektetők, tekintettel a szabályozási környezetre, egyelőre jelenleg csak a nagybefektetőknek tudják felajánlani az újonnan kibocsátott tokent. A WLF célja pedig pont az lenne, hogy a decentralizált pénzügyeket a mindennapi felhasználókhoz is eljuttassa.

Trump nemrégiben kezdett a kriptovaluta szektor felé nyitni. Ez azt jelenti, ma már elfogadja a kriptovaluta adományokat is a kampánya finanszírozásához, mint ahogy azt a demokraták is teszik most már. Emellett az idei Bitcoin 2024 konferencia kiemelt felszólalójaként azt jelentette ki, szerenté, ha megválasztása esetén az Egyesült Államok vezetővé szereplővé válna a kripto térben, a szabályozási környezet biztosításával.

Mindemellett a kriptoközösségben aggodalmak merültek fel a Trump család kriptós részvételének lehetséges politikai következményeivel kapcsolatban. Ez a helyzet ugyanis tovább  bonyolíthatják a kétpárti erőfeszítéseket az iparág szabályozási keretének létrehozására.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes