Az admin elvesztette a privát kulcsát, elvesztette ezzel a felhasználók 6 millió dollárját is

Delta prime hacker támadás

A Delta Prime DeFi protokoll 6 millió dolláros veszteséget szenvedett, miután a projekt adminja elvesztette az irányítást a privát kulcsa felett

6 millió dolláros veszteség érte a Delta Prime DeFi protokollt

A DeFi protokoll egy biztonsági incidens miatt kizsákmányolást tapasztalt, miután egy adminisztrátor elvesztette az irányítást a privát kulcsuk felett. A probléma az Arbitrum hálózaton történő telepítés idején következett be. A hacker hozzáférést kapott az főszámlához, és a proxykat egy rosszindulatú szerződésre irányította,. Ezzel első pillanatban már 4,5 millió dollárt sikerült leürítenie, majd folytatta a támadást és hozzáfért a többi számlához is.

A Delta Prime megerősítette, hogy csak az Arbitrum rendszerét érintette a támadás, és vizsgálják, mi vezett a privát kulcs kompromitálódásához. Az okok keresése közben pedig megpróbálták biztosítani a felhasználók bennmaradó vagyonát is.

A csapat azt tervezi, hogy a biztosítási keretösszeget fogják felhasználja az érintett felhasználók esetleges veszteségeinek fedezésére, így talán nem vesztették el a befektetők az összes pénzüket.

Kripto Konzultáció

Ha úgy érzed túl sok az új információ, vagy le kéne porolni az alapokat a kriptovaluta tudásod illetően, gyere el egy INGYENES konzultációra, foglalj időpontot és beszéljük meg, mi lenne a legjobb megoldás neked.
Ingyenes